Cautare

11274 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (4.40 secunde)
Asa-zisa liberalizare a relatiilor de munca dupa opinia guvernantilor este de fapt o liberalizare dramatica, care va afecta nu numai Codul Muncii ci si alti piloni ai statului social cum ar fi legile sindicatelor, ale patronatelor, si ale contractului colectiv de munca.
Proiectul de modificare a Codului Muncii reprezinta numai prima etapa dintr-o succesiune de masuri legislative de natura, pe de o parte, sa rupa echilibrul care trebuie sa existe pe piata muncii, intre drepturile si obligatiile angajatorilor si salariatilor, iar pe de alta parte, sa conduca la diminuarea rolului organizatiilor sindicale constituite in scopul apararii drepturilor prevazute in legislatia nationala, in pactele, tratatele si conventiile internationale la care Romania este parte, precum si in contractele colective de munca si promovarii intereselor profesionale, economice, sociale, culturale si sportive ale membrilor acestora.
Munca la negru este un fenomen din ce in ce mai infloritor in orasul Constanta.
Pentru ca salariile sunt mult prea mici, minerii disponibilizati nu prea vor sa lucreze la noile locuri de munca oferite.
Angajatorii care primesc la munca persoane fara sa le fi incheiat un contract individual de munca - fapta savirsita in mod repetat - vor fi pasibili de amenda sau de o pedeapsa cu inchisoarea de la un an la doi ani.
In timp ce siderurgistii se pling de problemele legate de protectia muncii, cum ar fi calitatea proasta a echipamentului de protectie a muncii sau starea jalnica in care se afla grupurile sociale sau vestiarele, conducerea Mittal Steel Galati a organizat, in luna noiembrie, un concurs pe tema curateniei la locurile de munca.
Locuitorii judetului din unele localitati aflate la distanta mare de municipiul Galati vor avea o posibilitate moderna sa afle date despre locurile de munca vacante sau despre cursurile de calificare organizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
Cat de minim trebuie sa fie de fapt salariul minim practicat de angajatori ne spun reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Dolj.
Contractul de munca trebuie inlocuit cu contractul de mandat, in cazul societatilor care au ca sistem de conducere consiliul de administratie si directori.
Aproape 700 de locuri de munca au fost puse la bataie de agentii economici, 45 la numar, care si-au anuntat pina la acest moment prezenta la bursa locurilor de munca ce urmeaza a avea loc pe data de 20 aprilie.
Inspectorii de munca aplica sanctiuni in stanga si dreapta, organizand nu de putine ori adevarate flagrante pentru a descuraja un fenomen ce ia amploare.
Doar patru galateni dintre cei 1.400 are au trecut ieri pragul Universitatii au fost angajati pe loc de cei care se aflau acolo pentru recrutare de forta de munca.
Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au aplicat in primele 8 luni ale acestui un numar de 1.789 de sanctiuni in valoare totala de 1.643.100 de lei societatilor prinse pe picior gresit.
In primele zece luni ale acestui, an la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati, au fost inregistrate 48.500 de noi contracte individuale de munca, in timp ce 45.000 de contracte au incetat.
Gasirea unui loc de munca este de cele mai multe ori destul de dificila.
Gasirea unui loc de munca este de cele mai multe ori destul de dificila.
Sindicatul Rodae, la care sunt afiliate aproximativ doua treimi din salariatii fabricii de automobile din Craiova, se adreseaza justitiei pentru un litigiu de munca.
Durata variaza în functie de locul de munca pentru care candidati.
Deficitul de forta de munca la nivel national i-a determinat pe unii patroni sa treaca peste prejudecatile sociale si sa caute angajati si în rândul persoanelor private de libertate. Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
Deficitul de forta de munca la nivel national i-a determinat pe unii patroni sa treaca peste prejudecatile sociale si sa caute angajati si în rândul persoanelor private de libertate. Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
google-analytics.com